Bob
Tijkotte

Bob Tijkotte

Bob heeft gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen en is zijn carrière gestart als griffier bij het Gerechtshof in Amsterdam. In 2005 heeft hij de overstap gemaakt naar de advocatuur, waar hij zich al snel volledig heeft toegelegd op het strafrecht. In 2009 heeft hij met Daniel Fontein en Maarten Witte FTW Advocaten opgericht.

De praktijk van Bob bestaat uit het algemene strafrecht, waaronder gewelds-, drugs- en fraudezaken, en jeugdstrafrecht. Met regelmaat voert Bob de verdediging in grote fraude-, witwas- en drugszaken. Ook in een aantal spraakmakende moordzaken heeft hij als raadsman opgetreden.

Bob wordt door zijn cliënten gewaardeerd om zijn grote parate juridische kennis en zijn vermogen om in een zaak te bepleiten waar het echt om gaat.  Duidelijkheid en transparantie zijn kernwaarden voor hem, waardoor cliënten weten wat ze kunnen verwachten in een vaak onzekere situatie.

Voor de optimale bijstand in een strafzaak, waarbij de kansen en risico’s eerlijk worden uiteengezet, bent u bij Bob aan het goede adres.

Ga terug

Mobiel:

+31(0)64 930 7202

E-mail:

tijkotte@ftwadvocaten.nl