Jan Veninga

Jan Veninga

Het lijkt al weer een eeuwigheid geleden maar Jan studeerde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Resultaat een master met twee afstudeerrichtingen, zowel privaat- als bedrijfsrecht. Die kennis en kunde zette hij in 2012 in bij een van de grotere advocatenkantoren in het arrondissement Noord-Holland. In 2016 heeft hij, een echte MKB-praktijk ambiërend, de overstap gemaakt naar FTW Advocaten. Daar staat hij voornamelijk ondernemers bij. Die waarderen hem om zijn straightforward aanpak: kan hij een probleem binnen een uur oplossen, dan doet hij dat. Altijd.

Jan staat ook met enige regelmaat particulieren bij. Die weten hem meestal viavia te vinden. Vallen gemaakt afspraken, of de uitvoering daarvan, tegen, dan verzint Jan de juiste remedie. Zo kan Jan uitstekend uit de voeten op arbeidsrechtelijk gebied. En met een andere teleurstellende overeenkomst weet hij ook wel raad, zeker ook als het een keer op een procedure aankomt.

Kennismaken? Van harte welkom! Het kantoor van FTW Advocaten ligt niet alleen prachtig aan de Zaan, er is ook goede koffie. Kom gerust eens bij Jan langs om uw positie als ondernemer door te spreken. Of leg uw probleem eens aan hem voor. Een eerste inschatting van goede en kwade kansen maakt vaak dat u opgewekter vertrekt dan dat u binnenkwam. Reden: u bent een eerlijke analyse van uw zorgen rijker, en dat geeft grip.

Ga terug

Mobiel:

+31(0)6 1245 6958

E-mail:

veninga@ftwadvocaten.nl