Patrick Dijkstra

Patrick Dijkstra

Patrick studeerde Nederlands recht aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Vanaf 2013 is hij onder meer werkzaam geweest bij de Haarlemse vestiging van een groot Nederlands advocatenkantoor, waarna hij de overstap heeft gemaakt naar FTW Advocaten te Koog aan de Zaan.

Patrick voert een civielrechtelijke praktijk, waarbinnen hij zich met name bezighoudt met adviseren en procederen op het gebied van het ondernemingsrecht, procesrecht en verbintenissenrecht, waaronder het contractenrecht en aansprakelijkheidsrecht.

Patrick is in staat cliënten een duidelijk en realistisch plan van aanpak voor te leggen. Hij weet daarbij de kansen en risico's goed in te schatten waardoor de cliënt van te voren goed weet waar hij of zij aan toe is. Cliënten waarderen Patrick daarnaast omdat hij benaderbaar is en vanwege zijn toegankelijke manier van samenwerken.

Tot de werkzaamheden van Patrick behoren onder meer het opstellen, controleren en voeren van onderhandelingen over overeenkomsten, het begeleiden bij de oplossing van (contractuele) geschillen en het voeren van gerechtelijke procedures.

Verder is Patrick geïnteresseerd in alles wat te maken heeft met (technologische) startups.

Patrick heeft zich de afgelopen jaren tevens ingezet als bestuurslid, penningmeester en vicevoorzitter, van Vereniging de Jonge Balie Noord-Holland.

 

 

Ga terug

Mobiel:

+31(0)6 8229 8025

E-mail:

dijkstra@ftwadvocaten.nl