Stefanie Langeweg

Stefanie Langeweg

Stefanie is in 2016 afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam met twee masters: strafrecht en privaatrecht. Hierna is ze aan de slag gegaan bij de rechtsprekende macht. Eerst bij de Rechtbank Midden-Nederland, toen bij de rechtbank Amsterdam. Ze viel snel op door haar inzet, omgang met mensen en diepgaande juridische kennis. Dat was dan ook de reden dat Stefanie zich snel senior juridisch medewerker mocht noemen, een positie waarin zij ruime ervaring opdeed in strafzaken. Zij weet exact hoe rechters tot hun oordeel komen, een enorm voordeel als je advocaat bent.

In 2017 is Stefanie het team van FTW Advocaten komen versterken. Zij houdt zich bezig met zowel de strafrechtelijke als de algemene civiele praktijk, de gebieden waarin zij uitstekend afstudeerde en bovendien al de nodige ervaring heeft. Zo werkte Stefanie reeds tijdens haar studie bij het Juridisch Spreekuur Gedetineerden te Amsterdam en als juridisch medewerker bij een incassobureau. Daar mocht ze ondanks haar toen nog jonge leeftijd zelfstandig procederen.

Cliënten waarderen Stefanie om haar totaalaanpak. Zij kijkt niet slechts naar wat de juridische (on)mogelijkheden zijn. Ze vraagt door en ze heeft door waar de klant het meeste baat bij heeft. Een goede advocaat, is een probleemoplosser, vindt Stefanie. En daarom past zij zo goed bij FTW Advocaten.

Ga terug

Mobiel:

+31(0)6 2335 4787

E-mail:

langeweg@ftwadvocaten.nl