Thei Houben

Thei Houben

Thei is afgestudeerd aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Zijn studie heeft hij gecombineerd met een voetbalcarrière die hem door binnen- en buitenland heeft gevoerd. Het vooruitzicht om in de advocatuur te werken heeft hem echter van meet af aan geboeid. De creativiteit, discipline en toewijding uit zijn sportverleden heeft Thei geadopteerd en wordt nu toegepast in iedere zaak die hij behandelt. 

Na zijn afstudeerscriptie over strafrechtelijke aansprakelijkheid voor gedragingen op het voetbalveld is Thei direct de advocatuur ingegaan en was hij werkzaam bij een middelgroot advocatenkantoor alvorens hij neerstreek bij FTW. Thei specialiseert zich in het strafrecht. Op linkedIn vindt u warme aanbevelingen van enkele cliënten die door hem succesvol zijn bijgestaan.

Het zien en benutten van kansen kenmerkte Thei eerder in zijn sportieve carrière en nu als advocaat des te meer! Als u een advocaat zoekt die 24/7 bereikbaar is en alles in het werk stelt om het best mogelijke resultaat te bereiken, kunt u vrijblijvend contact opnemen via 0630680556 of houben@ftwadvocaten.nl.

Thei is lid van de Nederlandse Vereniging van Jonge Strafrechtadvocaten (NVJSA) en de Vereniging voor Sport en Recht (VSR).

Ga terug

Mobiel:

+31(0)63 068 0556

E-mail:

houben@ftwadvocaten.nl