Strafrecht

Iedereen kan door omstandigheden in het leven verdachte worden van een strafbaar feit. In zo’n geval wilt u de best mogelijke juridische bijstand. De strafrechtadvocaten van FTW Advocaten kunnen u die bijstand geven. Naast de commune strafpraktijk behandelen onze advocaten vaak zogeheten megazaken, waarbij onder andere verdenkingen van (internationale) drugshandel, moord- en doodslag, afpersingen en fraude aan de orde zijn.

Het is van groot belang dat u direct na een uitnodiging voor een verhoor, de ontvangst van een strafbeschikking of dagvaarding contact zoekt met een strafrechtadvocaat van FTW. Aan de hand van uw informatie kunnen wij een juiste insteek voor het verhoor en een passende tactiek voor het begin van uw strafzaak bepalen. Mocht u daadwerkelijk vervolgd worden voor een delict, dan kunnen wij dat proces vaak op een voor u gunstige wijze beïnvloeden. Alle middelen en mogelijkheden die u als verdachte toekomen, zullen worden onderzocht en waar mogelijk worden ingezet.

Naast particulieren staan wij ook met regelmaat ondernemingen en andere organisaties bij die in aanraking zijn gekomen met het strafrecht.

U kunt te allen tijde vrijblijvend informeren of wij iets voor u kunnen betekenen.

Vrijblijvend advies?

Bel: 088 5444 333
of e-mail ons
info@ftwadvocaten.nl